Chillar

Idag har jag gått sammanlagt 9,4 km! Hurtigt. Åt även middag i stan ikväll på Costas med mamma och bror, gottigittgott :D Nu ligger jag på min standardplats; the soffa (y) haha. Watching some tv

PW

Tja dudes. Denna morgon fick jag starta med en powerwalk, dock blev degen kortare runda (3,8 km) då mina ben inte ville samarbeta idag. Nu sitter jag bara och glor tv som vanligt typ haha. Får se vad som händ ikväll! Seeyah

16 and pregnant

tja
 
 
bli inte rädda, det är bara jag som ligger här i soffan med en smärta från helvetet, även kallat mensvärk. 
och jag måste synda! vart så jäkla sugen på choklad så var tvungen å äta marabou! :( tur att jag hann gå idag innan smärtan började :P
 
jag ligger iaf å kollar på "16 and pregnant" på MTV, blir ba så jävla irri på alla killar för det är ingen som fucking bryr sig. 
"vad ska vårt barn heta?" "jag bryr mig inte" "du måste sova med mig inatt och hjälpa till med bebisen" "jag bryr mig inte jag är trött" "kan du byta blöjan?" "nej det är äckligt" "kan du skaffa jobb så vi har råd med bebisens resurser?" "nej jag orkar inte"
 
vafan

Monday

Hej kära vänner. Imorse åkte jag, mamsen, bror och Marcus in till stan, jag skulle fixa en sak och sedan gick vi bara på stan. Som vanligt klarade jag inte av att komma hem tomhänt. Denna gång blev det både en parfym, ett par skor OCH ett par träningstights. Herregud jag måste sluta åka in till stan... :(
 
Kom iaf hem nyss så nu ska jag bara ta det lugnt. Han ju inte min morgonpromenad imorse så den får bli ikväll istället!
 
fiiiiiiiiiiiiintttt :P

Like a boss

Gardenparty

Igår blev det party för fulla muggar hos Felicia som fyllde 18! Tog några bilder iaf, glömde som bort kameran lite hehe. 
Men här är iaf några:
 
 
 
Mycket trevligt! :) 
Imorse (rättare sagt typ nyss) vaknade jag med en satans huvudvärk.. hmm ;)
Nä nu ska jag snart bege mig ut på en promenad för å väcka upp min slöa kropp! hane

Låt mig få presentera...

VÄRLDENS GODASTE SMOOTHIE
 
 
Recept:
släng i lite kesella, typ en dl, beroende på hur tjock man vill ha den
sen slänger du i lite yoghurt, beroende på hur tunn du vill ha den
sen her du i lite hallon
och sist men inte minst ca 1 tsk gojibär
sen mixar ni det bara med en sån där maskin, vad den nu heter...
 
japp där har ni det. perfekt som frukost och/eller lunch då den är mättande, nyttig och rätt så energikickande. :D 
jag har just varit ute på min morgonpromenad så detta är nu min återhämtning/lunch (y)

Kladdkaka

Sååå... idag har jag alltså gått totalt 1 mil! 5 km på morgonen och 5 km nu på kvällen, haha (y) 
Nu när jag kom hem kände jag mig lite sötsugen så en nyttigare/smalare variant av kladdkaka står i ugnen nu och gräddas. Hoppas den blir god... :D
 

Jofama

Klev upp som vanligt imorse och gick en runda på ca 5.5 km och sen hem å i med bränsle i magen som bestod av en smoothie. Sen åkte jag och mamsen iväg till stan för en liten shoppingrunda. Fick med mig ett par jeans, 2 toppar/tröjor och massa underkläder :D (Y)
Ikväll blir det en till prommis fast med Felicia, sen blir det nog hem och och ha lite tv-mys. ok. japp.
 
Nu ska ni få en riktig bild för en gångs skull! Prova jofama by kenza-jackan idag inne på nicole och blev typ KÄR. måstemåstemåstemåste ha den. men prislappen visade annat så det får bli lite senare kanske. annars får jag önska mig den i födelsedagspresent!
 

jävla sommar

Igår blev det en spontanbokning av bio. Så jag och Marcus åkte in till stan och åt middag och sen såg på bio. 
Imorse tog jag som vanligt min morgonpromenad i strålande sol och klarblå himmel. När jag kom tillbaka, efter ca 50 minuter så var det molnigt och nu syns inte solen alls. ÄLSKA SOMMAREN ELLER. 
Nu sitter jag iaf med en inpackning i håret (eller olja rättare sagt), sen ska jag gå och duscha och sen fara å hannel (handla) med mami. ok då vet ni. 
 
money money money. ok bilden passar inte inlägget men jag orkar inte ladda över nya bilder from ma phone. /care

bajsonsdag

Godmorgon onsdag. Idag är ingen bra dag, känner bara så. Startade iaf dagen med en morgonpromenad och nu sitter jag här degar framför datorn och pratar lite med (halv)syster på facebook, kul! 
 
Nu ska jag snart hoppa i duschen och sen äta något. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, kan va skönt ibland faktiskt. 
hane
 

mat.

Hellluu alliphopa. Vaknade vid halv 10 imorse och begav mig ut på en morgonrunda, det blev ca 6 km (y) Sen for jag hem och åt "frukost" (= en glas svartvinbär juice). Sen dess har jag inte ätit nånting så min mage kurrar som attan nu, haha. Nä måste gå och äta nått nu, sen ikväll får vi middagsgäster ;) 
hane
 
känner mig så vacker när jag pose:ar. 

fml

ÅÅÅÅÅÅHHHH AJHUDEÖUHÄARGDEÖHH orkar inte med all fucked up skit. sorry bloggen men du är min bästa vän när det gäller att skita ilska. 
vill ba bort. nånstans. från allt. 
ok hejdå. 
 

workout ye

Goooodmorning peeps. Tog mig upp imorse och gick en lång promenad med mamma innan frukosten och sen klippte jag gräsmattan. Dagens träningspass DONE. Såååå nu måste jag skynd amig å duscha och det för vi ska åka in till stan med mormor och morfar och äta lunch och bowla :D
seeyah

BRÄNNA FLÄSK

Har verkligen halkat efter nu med träningen och framförallt kosten. Vet inte varför men har seriöst tappat kontrollen. Jag står och kollar i kylskåpet varje kvart och småäter typ hela tiden. Men nu äre fan nog. Väckarn ställer jag på 8.00 imorgon och tar en lång powerwalk innan frukosten. Har tänkt göra det till en vana, så förhoppningsvis bränner jag lite flärre ;)
 

Lörday

Är det bara jag som tycker det är kallt???? Går runt i dubbla linnen och min adidasjacka och fryser.. :((((
 
 
Iallafall så blire middag snart och sen ska jag hänga med Sabinis :D (y)

HAHAH IGÅR ELLER?

chillpill

Tja peeps! Idag for jag, mami och bror på en liten "utflykt" haha. Vi åkte till slöjdarnas hus och fikade och bara chillade lite vid älven. 
Snart blir det middag sen ska jag vara med Elin ett tag och efter det far jag till Marcus när han har slutat jobba (y) :)
 

åska = kul

hey everybody. fin vädre ute. åska å allt. kanske man inte ska sitta här men /care. 
idag ska jag fara och laga middag till min darling sen ska vi in till stan och se bio. kommer bli awesomeeeee :)
 
maddafucker face

onsdag

Hejjjjjjjj. Idag har jag varit hos liddemään poch solat, chillat och lagat mat. Sen for jag in till stan med pappa för att se sommaren i city där Lisa Miskowski uppträdde. Dock fick jag migrän mitt i allt men mammas kompis hade med sig en alvedon som jag fick, så det släppte ganska snabbt, vilken tur :)
När jag kom hem hittade jag 2 katter i huset. HMMMM. måste ha vart grannarnas. som tur var va de snälla så jag kunde bära ut dom direkt :)
Nu ska jag vara snäll mot mitt huvud som har fått utstå lite smärta idag genom att gå och lägga mig och sova. sååå, godnatt!
 
 

beställer lite.

Sitter och beställer lite grejer ;);););))))))
 
 
hmmm. vad ska jag nu hitte på... 

HEMMA!!!

JAG ÄR HEMMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiihoo. fatta skönt. just nu ligger jag i soffan och bara chillar och det ska jag göra resten av dagen och kvällen också :D
kanske lägger in lite bilder senare. 

Hår

Förra gången jag färgade håret failade jag ju som ni kanske redan vet... Det är fortfarande lite gult så måste fixa det nu när jag kommer hem på nått sätt. Så om NÅGON vill hjälpa mig så give me a call!

söndag

till anonym som kommenterade: var det du felicia???????? verkade som det:)
 
idag är vi fast i lägenheten för
1. det regnar
och
2. våra SL-kort har gått ut och det är fan svindyrt att betala 1-dags kort.
och
3. man kan ej gå härifrån för det tar typ 3 år innan man är framme.
 
japp. så just nu sitter jag och glor på tv och marcus håller på göra hamburgare. ska va ärlig och säga att jag är less nu och vill åka hem. vi har haft ganska otur med vädret den här veckan. känns fan som att det är höst nu... vi kollade igår om man kunde omboka hemresan men då skulle biljeten för fan biljetten kosta 1200 KR PER PERSON!!!!! FATTA DYRT DET ÄR!!!!!!!! så vi sket i det.
så har ni några roliga förslag på vad vi kan göra imorn så är give me a call. eller nått. eller om ni vill ge mig mer shoppingpengar. det går också bra :)
 
men nu ska vi gå och käka burgare. herrå

JÄVLA GETINGAR

HEJJJJ. har försökt skriva typ 100 inlägg från iphone-appen MEN INTE FAN FUNKAR DET!!!!!!!!
IDAG städade vi sen åkte vi in till... ja nånstans kommer inte ihåg alla jävla platser här i 08-landet. vi klev av på slussen iaf. sen åt vi på subway sen började det åska, blixtra och ösregna så då åkte vi hem. ja det var ju en trevlig resa på mindre än 2 timmar. så nu sitter vi här i lägenheten och gör INGENTING. för jag fick inte shoppa nå mer för marcus för han orkar inte gå in på Zara och Topshop fler än typ 10 gånger............... :(
 
BTW BERÄTTADE JAG om våran lilla springtur i förrgår? ställde väckarn på 8, klev och och for ut och sprang. och jag som är ganska lat av mig tänkte att nu jävlar, försökte springa i marcus takt. sen skulle vi springa uppför en lång trappa, typ ute i skogen. så jag började och tog i som fan. koncentrerade mig på trappstegen och kollade ner hela tiden. sen hörde jag helt plötslitg ba
BBBZZZZZ BZZZZZ BIIIIIIZZZZ BIIII BZZZZZZZ runt hela mig och det ljudet övergick snabbt till

AJ SOM INIHELVETES JÄVLA FAN!!!!!!!!!!!! SATAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
som sedan övergick till marcus
 
AAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ SATAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
vi blev alltså attackerad av en jävla getingsvärm!!!!!!!! fick 2 stick på låren och marcus klarade sig med 1. trodde nästan jag skulle dö där ett tag, så jävla ont gjorde det. så då vart jag sur och sprang (gick) hem.
KUL HISTORIA. NÄ
 
OCH JA FELICIA jag lovar att jag give you a call when jag kommer hem!!!!!! ;D och jag har köpt en present for you och den/det är så vackerrrrr´, nä nu tänker jag inte säga mer.
 
ok nu ska vi hitta på nått. typ gå ut i åskan. nä jag kidda ba. hejdå.

SÖNDAG yeee

Ok idag ska jag komma med ett roligare inlägg! Vaknade av regn imorse så våra sol- och badplaner förstördes, vilket faktiskt var tur eftersom jag som är så jävla smart inte har tagit med mig bikini pga att de jag ahr är antingen för fula/för småa/för stora. Men mest för fula. Vilket i-landsproblem... Så idag blv det en till sväng ut i Stockholms kära city/stads liv där jag oftast brukar få damp på alla jävla människor. Dom verkar ju fan inte kunna flytta på sig!!!!!!!!!!!! Iaf så har jag shoppat idag. Men jag orkar ej visa allt pga har ej tagit kort på allt pga allt har jag dumpat på sängen pga att vi sprang hem från tunnelbanan pga extrem hunger pga att vi sprungit runt överallt i stan pga uppdraget att hitta en bikini (och massa andra saker) = utfört. Nästan iaf. Nu sitter vi iaf framför tv:n och chillar men lite senare blire en powerwalk igen. Imorn är det lovat finväder = eftersom jag har hittat en bikini (inte bara en utan 2!!!!!!!! hör och häpna sara bikinihataren karlsson har köpt 2 fucking bikinis!!!) så blire att sola och bada :D
 
Men nu ska vi chilla lite till innan det är dags att snöra på sig träningsdojorna.

I Stockholm. fuck

Imorse när vi landade runt 9-tiden så duggregnade det och var mulet, så direkt vi kom till lägenheten bytte vi till jeans och converse och for ut på stan. Men självklart kom ju solen då precis fram och det har varit typ 30 grader i solen och där går ´jag och vandrar runt i svarta långa jeans. JAG DOG bokstavligt talat.
Iaf så var jag ute efter bla en bikini som ja inte hittade för jag hatar bikinis och jag hatar att fucking titta/köpa bikinis så fuck you H&M ni suger på bikinis. Var även ute efter ett par shorts SOM INTE SER UT SOM NÅ JÄVLA JEANS-TROSOR. Hittade såklart inga. Så då gick jag till Christian DIOR`s disk inne på åhlens och shoppade loss för att jag var sur. Nä jag skoja jag shoppade inte loss jag köpte bara en rengöring från Dior. Lite lyx kan man väl få ha när man tydligen ändå inte har tänkt bada/sola nå mer denna sommar. (Fuck alla bikinis. igen). Sen skulle jag ha en primer från Make Up Store, tog lite hjälp av en tjej som jobbade där och frågade
 
- har ni nån primer som dämpar glansen i ansiktet och jämnar ut huden bra?
- ALLTSÅ ÄR DU SERIÖS? Blir du glansig??Eh vad har du för foundation?????
 
FUCK YOU BITCH här kommer jag in som en trogen MUS-kund och du dissar min fråga. Då fick det fan va. Imorron (eller någon annan dag) kommer jag fan gå tillbaka till min trogna älskare DIOR. Då fåre fan kosta vad det vill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Sen en annan grej. Idag köpte vi sånna där tunnelbande-kort. SL-kort eller vad det nu heter. /care. Så när vi skulle gå ner til tunnelbanan så står vi ju självklart där som en å annan jävla turist från norrland med bonn-kläder och trycker och trycker och det piper åt alla håll å kanter och dom där dörrarna vill ju för fan inte öppnas. SEN kom vi på hur man gjorde efter typ 100 år och då hade hon i informationsgrejen säkert redan hunnit tagit sig en funderare öven VAD FAN vi gjorde här nere i 08-landet i 30 graders värme, svarta jeans, 2 linnen och en jacka. MADDAFUCKER.
 
Nä nu är jag jävligt less. Marcus håller på göra en macka medans jags er på tv och här tänker jag fan sitta hela kvällen. Nä jag skoja vi ska faktiskt ut på en promenad MEN SEN tänker jag fan sitta här resten av kvällen.
 
MVH
En hungrig och svettg bitterfitta som nojjar över att hon förmodligen inte passar in bland alla 08:or här nere. Återkommer när humöret är på topp igen.
 

working

MEN HERREGUD såhär kan vi ju inte ha det. måste uppdatera med. saken är bara den att jag hinn int. jag är en hard worker. dock har jag endast 2 dagar kvar sen är det freedom resten av sommaren tills skolan börjar! japp slutar på fredag. så blire hem och göra sig i ordning för v-dagarna med liddemän. sen på lördag måste jag upp kl 5 för å hinne med planet som går kl 8 så förvänta er ingen uppdatering förns om 2 veckor. moahhahah
hejdå
 

Måndag

Då var det måndag igen vilket innebar jobb igen. Men det här är min absolut sista jobbvecka denna sommar! Sen drar jag till Estockholmo :D
När jag kom hem for jag direkt till gymmet och sprang 5 km och körde ett magpass. Så nu ligger jag i soffan astrött och slut och kollar på disney channel, haha. 
 
hahhahhahah förlåt sabina men jag var tvungen för vi är ju så snygga!:]

skit ner er

Tanken var att jag skulle gymma idag efter lunch. For dit och gjorde typ ingenting. orkar seriöst inte. är på dåligt humör å allt fessutom. så nu sitter jag hemma och är sur och äter godis istället. jag får väl för fan äta vad jag vill
 
 

Sara

Fin blogg osv.

RSS 2.0