Kissy Dr denim

I lördags köpte jag ett par röda jeans. Men dom färgade av sig ganska mycket på mina andra kläder när jag provade dom. Så när jag kom hem slängde jag in dom i tvättmaskinen direkt. Och nu när jag tog ut dom ser det ut som att jag typ har haft dom i flera år??? Dom ser urtvättade ut efter endast 1 tvätt... SÄMST.
Såhär ska dom de ut:
Dr Denim - Kissy Colored Leggings
Och såhär ser dom ut:
.......... :(

Valborg

Chillade som mest hos Emma med hon och Sabina igår, slutade med att vi såg Bridesmaides :)

Och idag är det ju valborg, vad fan ska man göra ikväll?

FML

Hatet till det kvinnliga könet som uppstår då man får sån jävla mensvärk att man svimmar i hallen. Jag skämtar inte. Det började med att jag seriöst låg och bölade för jag hade så jävla ont. Ingenting hjälpte. Inte ens ipren. Så jag bestämde mig för att duscha (en varm dusch brukar hjälpa) men jag kom inte längre än till hallen där jag tuppade av. Seriöst den värsta mensvärken jag nånsin varit med om.
Men nu står jag iaf upp på benen och nu ska jag gå och sminka mig/fixa håret och sen brumma iväg till Emma och Sabina :)
Den här fick jag av Engla igår, hihi

JA JAG KÖPTE SOCKAR

Halloo. Hittade inte så mycket i stan idag, som vanligt typ. Alltid när jag väl är ute efter nått så hittar jag det inte.. Men fick iaf med mig ett par färgade byxor, en spetstopp, kavaj, body lotion, hårsnoddar, en hairdonut och sockar (haha, vissa *HOST BRORSAN* i min familj är och snor mina sockar hela tiden så av typ 10 par har jag 2 kvar, hur kan det komma sig?).
När jag kom hem for jag på middag hos Marcus och hans familj. Åt inbakad fläskfilé mmmhh :) Nu sitter vi och kollar på någon äcklig film och äter chips.
Godnatt.
Arkivbild.

Shoppa

Goodmorning. Har precis gjort mig klar och ska snart äta lite lunch innan jag åker in till stan. Måste hitta mig några nya kläder då jag typ har rensat ut halva garderoben hehe. Fick studiebidraget igår + pengar av min snälla mami idag så nu skare handlas :)
Btw, har ni tänkt på en sak? När man shoppar i typ USA får man fina kartongpåsar medans här i Sverige får man fula plastpåsar.... Why is that?

Fredag

Dagen har flytit på och gått ganska snabbt. När jag kom hem städade jag rummet och sen gjorde jag och älskling tacos. Nu ligger vi och jäser i soffan framför en film.
Btw sååå jäääävla nice med långhelg nu! Ska fira med shopping i stan imorn (igen hehe) med Anni Banani. 

Godnatt.

Glott glee och slösat bort tid, det är vad jag har gjort idag. Hade ju liksom tänkt skriva på geografin men...? Näe...
Körde iaf till ica och handlade med mamma. Klarade av att parkera "utan omständigheter" idag åxå (y)
Men nu ska jag ta och hoppa i säng, ska upp och ha teckenspråk imorn, SUUUUUG så tråkigt. Värsta lektionen på veckan typ... :(

Myzer

Har bara haft 2 lektioner idag som vanligt. Skrev en del på historian och på geografin pratade vi om vars vi ska åka i höst. Hmm, verkar som att det kommer bli Paris eller Barcelona :)
Nu sitter jag med stickad kofta, tjocksockar och en filt (?) fryser typ ihjäl. Jävla väder...
Får se om det blir nån övningskörning ikväll, har faktist blivit mycket bättre på att köra nu och det ska jag hålla i nu enda tills jag har det rosa kortet i min hand :D

Nationella och shopping

Då var B-delen av svenska B nationella avklarad. Fick ihop 8 sidors argumentation så det borde räcka... hehe. Sedan tog jag tåget in till stan med Jasmine och Judith, mötte upp kusin och shoppade och fikade. Eftersom jag är en fattig student så fick jag endast med mig en topp hem, men det duger :)

Plugg

Dricker kaffe och skriver om regnskogar, Nelson Mandela och hörselskadade. (Vilken jävla blandning...)
Men nu ska jag ta en paus och fara ut och övningsköra.

STUDYING

Sitter just nu och skriver på min rapport om Nelson Mandela. Har typ knappt kommit halvvägs än för tydligen gjorde denna man mycket i sitt liv... Men nu orkar jag seriöst inge mer. Skulle behöva träna idag men det orkar jag inte heller, haha, ligger verkligen på latsidan idag.

Snömodd

Juste glömde säga en sak. När jag och pappa åkte hem i fredagskväll från Vindeln så snöade det asmycket och det låg massa blötsnö på vägen så man typ gled fram. Så när vi kommer i en en "dubbelkurva" får pappa sladd på bilen och jag satt seriöst och tänkte dödstankar. Det höll på gå riktigt illa asså. Hade vi fått möte hade jag fan inte suttit här nu. Det var seriöst det värsta och hemskaste jag varit med om, hade hjärtklappning i typ 2 timmar efteråt...

Helgen

SORRY för att jag inte har bloggat men glömde bort bloggen lite under helgen hehe. I fredagskväll var jag i Vindeln och firade min kusin och hans pappa (min fasters man alltså för dom som inte förstog). Åt go mat, efterrätt och läste sagor för lilla Eddie, 4 bast. Igår så gymmade jag och sen hade jag myskväll med Marcus och mamma och idag har jag städat. Japp så har min helg sett ut :)

University

Min kära vän Liddemannen sa nått klokt till mig för nån vecka sen. Att söka till universitetet direkt efter gymnasiet, eftersom 95:orna som går ut året efter oss har ett annat betygsystem som är "större" = om man söker samtidigt som dom kommer dom att prioriteras först. Det var ju jävligt orättvist...
Problemet är att jag EJ vet vad jag vill plugga för nått än. Problem nummer 2 är att jag isåfall måste skriva högskoleprovet i höst = jag kommer dö. (Och ja jag behöver skriva det eftersom jag är en av alla medelsvensson som inte har så många mvg).
SÅ KUL för alla som redan vet vad dom vill göra med sin framtid.

Friday

Jag var så himla trött igår så jag gick och la mig. Vilket resulterade i att jag självmant (utan väckare) vaknade klockan 8.03...Sååå vad ska man göra nu? Det är typ nästan 4 timmar kvar tills jag börja, haha. Ibland är jag hopplös...
Har iaf bara 2 lektioner idag sen måste jag typ springa hem och ta världens snabbaste dusch. Ska iväg till Vindeln till kussingarna och fira 2 st birthdays.
Ni får bara en bild på halva mitt ansikte idag.

Tränat (och ätit)

Var på gymmet with ma boy och körde lite styrketräning. När jag kom hem var jag så hungrig så det slutade med nudlar och två mackor, hehe :)
Jag har sovmorgon imorgon till 12.15 så ikväll tänker jag inte gå och lägga mig tidigt, men vad ska jag göra nu då??? Jag tänker inte skriva på Mandelarapporten....... Den har redan tagit 3 timmar från min tid idag.
Skulle inte förvåna mig om jag hamnar framför sims 3. För när jag inte har nått att göra kommer jag att tänka på "juste, tänk tiden då man typ "lanade" the sims 3" haha.
Väldigt passande bild.. on my way up to daddy

Mr. Mandela

Varför gjorde han så många saker i sitt liv så att nån människa var tvungen att skriva ner en bok om honom på 670 sidor och jag sedan måste skriva en historiarapport om det?

ang. träning

Jag tränar i typ en vecka, sedan tycker jag att det är skittråkigt och lägger mig på latsidan och går hem och äter godis istället. Nu sitter jag och letar massa träningsbloggar, behöver verkligen inspiration för jag vill börja träna regelbundet hela tiden.
Den enda träningsbloggen som jag läser är PT-fia but i need some more! Så om ni läser nån bra så länka gärna :)

Senaste från instagram





#middag #bakar #olivia #cheesecake #h&m #mariamontazami lipstick

Följ mig på instagram!

#saarakarlsson

Ny design

Ok nu tänker jag bli seriös med denna blogg. Så ni vet. Tryck f5 om ni inte kan se den nya designen. Om det kommer upp någon lösenordsgrej så tryck på avbryt. (Vet ej varför det kommer upp har inte ens inställt på det??)

2 cool 4 school

Jaa här sitter jag på fuck skolan, i ett klassrum med typ 4 pers för vi har no teacher. Ganska chill ändå. Har inte ens börjat på det jag ska än hehe. istället sitter jag och små kikar lite på rättegången mot breivik. vafan släng ba in han i nån håla

lazy

GODMORGON. somade till slut igår och sov sött tills typ nu. Min frukost består av en billypizza, haha. Känner mig jävligt lat idag, orkar ingenting. så nu ska jag ta och spela lite sims hehe.

HATA VÄNNÄS

Har spenderat kvällen hemma hos Lina med hon, Felicia och Olivia. Bakade cheesecake och tryckte chips. Känner mig jävligt fet just nu haha. Sen skulle jag GÅ hem, höll seriöst på pissa ner mig så jävla läskigt det var. Jag är mörkrädd och att gå ensam i mördarvännäs kl 12 på natten är ingen höjdare då. Hade stor lust att springa hem till Marcus och krypa ner i hans säng... Men jag klarade mig hela vägen hem utan att bli varken mördad eller våldtagen :D haha ok det där lät hemskt
Nu ska jag snart hoppa i säng, godnatt.
lanade idag (Y) eller...

Lördag.

HEJHEJ. Ja gårkvällen var mycket trevlig. Vi grillade och gjorde chokladtårta (y)
Och juste jag har skaffat instagram nu så det är ba å följa mig; saarakarlsson
Kom nyss hem från Umeå, har hämtat pappa från flygplatsen. Var tvungen å skynda oss så jag slog rekord på att göra mig i ordning. Jag duschade, klädde på mig, fixade håret OCH sminkade mig på ENDAST 25 MINUTER!!!! fan vad jag är bra asså. hahahha
Ikväll ska mamma tydligen ha nått party här i huset så har som blivit halvt utkörd... hehe.

Fredag den 13:e...

Helluu. Igårkväll kom Sabina och Nicklas och joinade oss så vi käkade jordgubbar och bananer doppat i choklad och såg på chriminal minds :) (y)
Kom nyss hem från gymmet och nu ska jag hopp in i duschen. Ikväll ska jag hang out med Felicia och Stina (y)
Jag och älskling lagade go middag igår åxå! Mmmh :D
My fucking hair.

Blond igen wihoo

Hejj på er. Var hos frisören idag med och nu är det bättre. Har blivit blond nu men det är fortfarande kvar lite gul/guld-aktiga toner så ska ta å skaffa mig ett silverschampoo. Sitter hos älskling nu iaf och vi har nyss ätit go middag :D Senare ska vi se en film :)
Ok nice hejdå.

:(((

Kom nyss hem från frisören. Var där för att få mitt hår blondt igen, tror ni det lyckades? Nej. Det är typ orange-aktigt och det vart helt fucked up. Men som tur är ska jag få gå dit igen imorn och ljusa upp det ännu mer.
Inte så bra kamera men ser ni någon skillnad??????? nä precis :(

Hockeykväll

Ok gissa vad jag gör? Jag gör det alla andra på facebook verkar göra, ser på hockey. Är ni förvånade? Marcus har satsat pengar på Brynäs så nu har man ju som inge val än att sitta och heja på dom. (y)

Stan

Tjaoo, kom nyss hem från stan. Hittade inte så mycket, tänkte köpa kläder men nej. Hittade icket något :( Men blev lite annat ist. Ska strax käka middag sen ska jag ha en chillkväll och se finalen av top model sverige (y) yeppyepp

Springtur

Igårkväll var jag som sagt hos min män, käkade tacos, såg film och åt jordgubbar doppat i choklad :) Nu ska jag byta om till träningskläder sen fara till Felicia och ut på en springtur - i snövädret..... När ska det sluta snöa? Det är ju fan mer snö nu än när jag lämnade Vännäs förra lördagen...
Inte bra

Tränatränaträna

Satan vad trögt det gick att springa. Men tog mig igenom hela rundan, 5 km, så ska väl inte klaga. Men min kondition måste bli bättre så det blir hårdträning i veckan.
När jag kom hem tog jag tag i städningen av mitt rum. Rensade ut massa kläder och smycken så min garderob är lite tom nu haha. Så det blir en stan runda i veckan!
Ok nu ska jag gå och duscha och sen fara till min man.
Ha en great kväll.

Always be happy

GODMORGON! Vet nu hur skönt det var att sova? Sov typ mer än 12 timmar och det behövdes verkligen :)
Nu ska jag dra på mig träningskläder och fara ut på en springtur. Ha en bra dag!

Gran Canaria - Bilder


När vi kom till vårat hotellrum på natten möttes vi av denna syn.
Hotellrummet.
Första dagen. Solade och badade vid hotellets pool som hade en awesome utsikt :)
yee
La piscina :D
Hotellet :) Vi bodde ditåt --->
(Y)
chillar
mmmh cola
:D
Spelade minigolf ganska sent på kvällen, efter ett tag fick vi besök av fucking jävla fladdermöss! Vart skiträdd dom är fan läskiga :(
Gissa vem som vann? :D :D :D Inte jag iaf...... :(
Amadores by night :)
:D
pusspuss <3
På väg till Puerto Rico (rekommenderar EJ det stället...)
Fint men jävligt mycket större än det ser ut. Det jobbiga var shoppingcentret:
Fanns typ 100 resturanger och alla kypare stog och ropade in oss. Åt man inte på deras resturang blev dom typ sur (?)
PR:s playa
På väg hem till el hotell
Hade minst sagt en mysig promenad hem :)
yeey
Kära palmer, kom och hälsa på i Sverige :) ?
Avslutade kvällen med jordgubbar (y)
Nästa dag gick vi ner till playan :)
Vit sand och turkost-blått vatten. Kan ej bli bättre :)
Dock var det ganska kallt i vattnet men tillslut kom jag i :D
Min lilla fegis ville inte doppa hela kroppen :)
Lovar att jag saknar dom här dagarna jävligt mycket. Solen högt på himlen, molnfritt och här ligger vi och solar:
Svar nej, jag vet att jag inte matcar mina bikinidelar haha. Men min vita underdel var blöt från poolen så tog torra och då fick de bli lila (y)
Ok vad gör jag här??
Yummi
Svalkar mig in the pool :)
Nice utsikt from the pool :)
Chillar :)
(Y)
Ok då var vi på playan igen. Och här var det mörkt. Men det drog förbi och det var sol igen :) (y)
Hahah fan vad hemsk bild men jag bjuder
Ok vi börjar närma oss de sista dagarna :)
Åt på en resturang som hette Memphis :)
En kväll betsällde vi in en varsin sådan här. Gissa om man blev mätt??? Mådde seriöst illa efter denna.
Samma här, väldigt god men bläää efter ett tag hehe.
Min lilla "outfit" :)
Ok allra sista dagen, igår alltså låg vi och solade vid poolen. Då blev det jävligt mulet så vi gick ner till playan och gick i några butiker :)
Sista kvällen. Var lite taggad på att få komma hem faktiskt :)
Jaa. Det var den resan det. Tiden gick jävligt fort men det har iaf varit den bästa veckan jag har haft det här året med världens bästaste :) <3 Och jag som sällen blir brun (mer röd) har faktiskt blivit brun :D
Ok nu ska jag snart sova. Har som sagt sovit knappt 3 timmar inatt så denna natt ska jag ta igen all sömn, väck mig inte imorgon :D Godnatt.

the moment

you have been waiting for! heheh kidda ba. men ok nu är jag hemma. kom hem vid 4 idag men är dödstrött nu, sov knappt 3 timmar inatt :( men man kan ju int gå å lägg sig än. så jag tänker göra i ordning ett inlägg med bilder från våran resa så kika in lite senare ikväll :D ok nice

jag kommer hem snart mami

Hejhejhej pa er. Kom nyss fran playan dar vi har atit middag ikvall och nu sitter vi har i receptionen och slosar alla cent och sma euro pa internet haha. kl 22.00 ska det borja nan show nere vid poolen sa vi ska ga dit snart och kika vad det ar. sen ska vi ga upp och sova nan/nagra timmar innan bussen kommer och hamtar oss inatt.
btw idag var det inte sa bra vader sa vi gick till spa har pa hotellet och det var fan nice! badade i spa-poolen typ hur lange som helst haha
Med detta fabulosa inlagg sager jag hejda amadores och gran canaria och KARA vannas jag har saknat dig (eller...?). ne jag saknar bara min family och mammas mat :D
ok ses hemma i vannas imorgon! hejda solen, alla spanjorer, gloria palace hotellet, den wunderbara hotellfrukosten, playan, poolen och hela fucking gran canaria!

18.25 i amadores

Jaha da sitter jag har igen. Denna gang har jag ca 9 minuter pa mig (y) hehe
Vi vantar pa att alla resturanger ska oppna sa vi kan ga och ata. Dom har typ siesta till 19.30 och klockan ar bara 18.25 har nu.
Idag har vi legat nere pa playan och solat och badat. Fast efter ett tag kom det massa morka moln.. :( men har anda fatt lite farg idag :D Och brant mig...........
Aker hem imorgon kvall. Bussen harifran gar 03.30 fredagnatt/lordagmorgon kommer doooooo sa drygt. Ar hemma vid 3 i Umea wihoo typ 12 timmars resa framfor oss taggaaaaaaaa.... Men vi har ju imorgon kvar sa da ska vi steka lite extra vid poolen :D

HEJDAAAAA fran amadores

@receptionen

ok ska snabba mig gora detta inlagg har ca 2 min pa mig! har betalat internet kostade typ 2 euro for 16 min hehe. ok idag har vi badat och solat vid poolen. har brant mig pa vissa stallen men /care hehehe. he ar ba att smorj in sej. ok 40 sekunder kvar! omg
kommer hem pa lordag ok glad pask!!!!!

Sara

Fin blogg osv.

RSS 2.0