ok

Nu ska jag göra det jag är bäst på - äta. HEHE kul jag var där eller hur. Näe jag skämta ba, men seriöst asså jag ska äta nu sen funderar jag på att ta en liten promenad innan Marcus kommer och föryller min onsdagskväll :)

WTF?

Tänkte läsa min svenskabok men gav upp efter 3 sidor eftersom jag inte fattar nått av gammelsvenska.
"De slöshetens dagar du fått på din lott är nu slut; och imorgon skall jag själv föra dig in i din nya tillvaros fulla glädje och förundran." WTF? Kan någon förklara för mig vad detta betyder!?!?

English

Tjeneeeee. Sitter @skolan at the moment och har engelska. Booooring.
Ja, såhär kul har vi alltså. Men ag slutar efter den här lektionen så man ska int klaga.

Cecilia på paradisbadet

Jag, som levt på soffhäng och kladdkaka de senaste dagarna, har äntligen tagit mig ut på en långpromenad. Jag och Elin vandrade i ca 1 timme så nu är man som nöjd för dagen :) Har nyss duschat och sitter nu och ser på tv och väntar på Marcus. Han är på match men har lovat att vara min sovpartner ikväll :)
Nej hörreni, nu ska jag värma den fantastiska uppfinningen som jag pratade om tidigare idag!
Förresten jag glömde ju tala om för er! Här på bilden ser ni Cecilia Olofsson på paradisbadet. Vi i klassen undrade idag vars hon hade tagit vägen, hon som alltid brukar vara i skolan. Så vare nån som smygtog det här fotot på henne och skickade till mig....

Danza kuduro

When i´m getting dressed

Expectation:
Reality:

Den perfekta uppfinningen

Nu ska jag visa er den bästa uppfinningen någonsin.
Dock vet jag inte vad denna skapelse kallas. Men det är iaf en slags "påskudde" som man her in i micron på högsta värme och värmer. OCH DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT. Detta är den perfekta skapelsen for oss kvinnor som lider av extrem smärta en gång i månaden. Efter man värmt den lägger man den bara på det stället man har ont och sen ligger man och njuter.
Den får 5/5 stjärnor!

Lat.

Jag sitter just nu på skolan, trots att jag slutade för 20 minuter sen. Anledningen är att jag orkar seriöst inte gå hem (????). Det är fan jobbigt...
Annars då, jo haft en nice dag iaf. Äh vem fan bryr sig. Näe om man sku ta å börj på gå hem....

Hata inte smink

Sitter och kollar på ELF´s hemsida och funderar på om jag ska våga beställa hem lite smink... är lite skeptisk till jättebilligt smink... Hur bra kvalité kan en (ett?) rouge ha som kostar 15 spänn? Hmm.... näe vi får se. Pengar = kvalité. Haha påminner mig om när jag och mamma shoppade smink från MAC i Göteborg i somras. Jag betalade över 2000 spänn hahah då äre fan illa. Sshhh......



VS.



????????????????????

Chatt.

Btw skriv i chatten här brevid :D ------------------------------------------------->
Visst är jag cool? Jag är så teknisk. (...)

IKVÄLL.

JAG HAR TRÅKIGT. Det var faktiskt en bra idé att göra en ny blogg. För jag gillar ju tydligen att ta ut all min ilska på bloggen. Eller jag är inte precis arg nu, jag är uttråkad. Också en orsak att ha en blogg. Då gör man ju nått...
Vad ska jag göra ikväll? :( Jag tänker inte gymma, jag tänker inte gå ut. Jag tänker fan sitta här i soffan framför tv:n och äta kladdkaka. Och allt annat gott som finns i kylskåpet. Jag går seriöst runt som en jävla pacman i köket just nu. Men så är det att vara kvinna ibland.
Försöker btw att planera mitt sportlov just nu. Har iaf en plan som är lite unfinished än. Nämen käften nu Sara, fan vad jobbig jag är ibland.
Mmmh glass. Jag tror vi har en B&J i frysen..................

Mat.

Ok den här designen får duga än så länge. Är inte så bra på sånt där...
Idag har varit en chill dag. Var inte med på idrotten och på svenskan och spanskan såg vi bara på film. Lunchen däremot, det är något att blogga om känn jag. Så jävulsk delikat och smakrik!
.....................................................
Sen såg vi att 20 minuter senare kommer alla andra liljaelever med hamburgare på deras tallrikar. Det slutade då med att Anna skrapade över all sin mat på min tallrik och sprang och hämtade en hamburgare åt oss var. Såååå.... that´s the story behind bilden. Parisare med hårt ris och ketchup är alltså inget att rekomendera.

Hej igen.

tja. nu börjar vi om då eftersom sabina ville det hehe. ska ba försöka få ordning på designen så börjar jag blogga. ok nice.
/sara

Välkommen till min nya blogg!

Sara

Fin blogg osv.

RSS 2.0