TIDSINSTÄLLT INLÄGG #2

Om allt har gått som det ska så har vi nu landat i Las Palmas. Nu ska vi bara åka buss till andra sidan av ön.... Fast det tar typ "bara" 1,5 timme. Hoppas det inte regnar elr nått, för då blir jag fan arg.
Ok hoppas ni har en great lördagkväll :D
Här är vi typ nu.

TIDSINSTÄLLT INLÄGG #1

Hejdå Sverige! Nu sitter vi på flygplanet mot españa :D Ska sitta här i fucking 6,5 timmar till, men tur vi har yatzy, uno, en kortlek och hörlurar :D (y)
OK ses när vi har landat.

Vaken...

HUR F-A-N lyckas man vakna kl 7.00 på en lördagmorgon???????? Hade ställt väckarn på 9.... Men ja, som ni kanske kan gissa så är jag ju uppe redan nu, kunde ej somna om. Och då tänkte jag att jag kan göra ett inlägg för er mina kära friendz. Marcus ligger fortfarande och sover, ja alla ligger typ och sover och här sitter jag i köket forever alone :( hehe

Iaf, pappa kommer ochhämtar oss kl 1 idag and then åker vi to the flygplats. Flyget går kl 4 så är framme typ 22.30 svensk tid, dryyyyyyyyyygt.
Ok ska testa göra ett tidsinställt inlägg, är ej så tekniskt så vi får se om he funkar. Om det funkar ska det komma upp ett inlägg typ ikväll nån gång.

Fixfixfix

Håller just nu på att packa ner de sista sakerna och sedan ska jag laga middag. Får se om jag hinner blogga något imon innan vi åker. Flyget går kl 4, far väl omkring 1-tiden så kaaanske hinner ;)
Annars så säger jag hasta la vista till alla brudz (och boyz(?)) som läser den här jätteintressanta bloggen :D Seeyah on next lördag eller söndag.
HERRÅ
GC HERE WE COME

mandela

fucking historia. hur börjar man en rapport på ett bra sätt? ska skriva om Nelson Mandela och har lånat en bok om honom som är på 700 sidor. jag tänker fan inte läsa allt.... nån som är expert på mandela som kan hjälpa mig skriva min rapport om honom?

@engelskalesson

wihooo fick till slut mat i magen, blev pizza med annibanani. nu sitter vi och har engelska men vettifasen vad vi ska göra (y) istället har jag, anna, frida och jasmine tetris-turnering hahaha
när jag kommer hem måste jag packa det sista, åker ju imorgon wihoo (y)

heeelp

Har teckenspråk nu och jag och Anna håller på hungra ihjääääl! Fattar inte, vart hungrig bara en timme efter jag åt frukost???? Jag kommer dö iaf, 1 och en halv timme kvar till lunch. Har inga lösa pengar - kan ej gå till cafeterian. mamma hjälp
:(

Fett

Det haglar wihooo, elr nått haha. Slutade som sagt 11.30 idag så åt på skolan sen gick jag på bibblan, fixade en bok, gick på apoteket, fixade rengöring och sen gick jag till mormor och morfar och där fick jag fika :D Kom hem för ett tag sen och då drog jag på mig träningskläderna, är taggad på att springa ikväll med liddemannen. Dte var typ 500 år sen jag sprang sist......
Jag har på mig min jätte stora tröja som det sulle rymmas minst en person till i haha

el ägg

good morning. här sitter jag och försöker koka ägg, men inte ens det verkar man ju kunna klara av. hade hett i 2 ägg i kastrullen och sen satte jag mig vid datorn och vänta. efter en kvart undrade jag VAFAN HAR DOM INTE BÖRJA KOKA ÄN FÖR. då har jag inte ens hett på platten....... klantpoäng till mig.
har iaf bara 2 lektioner idag slutar vid lunch. niiiiiiiice (y)

University

Heyy. Var på universitetet idag med el classo och lyssnade på massa saker och gick runt och kollade.
Ok det jag tänkte var HUR FAN ska man kunna välja mellan 150 olika program och 2000 olika kurser????? Tur jag har 1 år kvar på gymnasiet :) (y)
Sen när vi kom hem for jag till frissan och bokade en tid. Nu ska äntligen min fula utväxt bort and i´m gonna be blonde igen (y)

Packiiing

Sabina: Jag är inte lika rik som dig :(

Allt gick iaf ner, fast är inte klar än haha. Men det ser lovande ut (y) De resterande grejerna ska jag använda i veckan så kan inte packa ner det förns på fredagkväll/lördagmorgon.
Nu sitter jag och väntar på att Marcus ska komma sen blire top model sverige och fika :)))

Det här med packning...

Saker jag är dålig på: PACKA. Jag tar alltid med mig för mycket. Nu ska jag fan få ner allting i min lilla resväska! Har skrivit en packningslista på alla grejer jag kommer på. Om ni kommer på något LIVSVIKTIGT som jag kanske har glömt, skriv det här (y). (Men jag vill inte läsa kniv, tält, tändstickor och plåster felicia lidman a.k.a hon som vet och kan allt). :D

@omklädningsrummet

hej hej hemskt mycket hej. har håltimme nu och jag och frida sitter i omklädningsrummet på idrotten haha. don´t ask why. lunch om en timme kommer döööööööööö.

Sad story

hade idrott ute imorse. vi spelade fotboll. i leran. för att snön har halvt smält bort. mina skor blev leriga. men det var inte det "tråkigaste". orkade inte engagera mig så mycket så stog på min lilla plats där och chillade lite. tills det helt plötsligt kommer 2 killar som typ kastar sig över mig. i nästa sekund ligger sara karlsson nere på den leriga marken.
hade jävligt stor lust att ställa mig upp och
meeeeeeeeen det gjorde jag ej.
........................
image

1000000000 av 5 toasters :D

Jag säger som de flesta andra; filmen ägde! Se hunger games! :)
Efter the movie tog vi bussen hem och gjorde tacos. Kom nyss hem så ska snart take a shower (y) roligfakta/care/kbry/ok.

bio

just gjort mig i ordning och ska snart gå mot bussen in till stan. ska käka lunch och se the hunger games med älskling idag :)

jag ente förstå den

fvarfor de regna den????

el pancakes

tja peeps. igårkväll gjorde jag och marcus american pancakes med bär, grädde och chokladsås, fast det vart inte så lyckat men det var väl helt ok haha :)
och marcus snälla mamma har nu växlat våra fickpengar till euro som vi fick igår :)
och imorse vaknade jag upp till en mysig frukost som älskling hade gjort :D
nu jäklar vart det då inget bildlöst inlägg! hehe
nu ska jag duscha sen fara till mormor och morfar på middag :)

Historia

tjaa. har historia nu, sitter in the sofa och chilledillar med friday. ok nu ska vi ha "frågesport" om italien. det var då ett jävla tjat om det landet...

Haha vem gör inte detta?

DETTA ÄR HEMSKT

JAG MÅSTE FIXA MITT HÅR, fyfan hure ser ut asså. men vill inte färga utväxten eftersom jag liks ska bli blond igen. men ska vänta till jag kommer hem från GC eftersom håret liks kommer blekas där i solen...
ok man ser inte så bra här men look at this då:
FY

9 månader ♥

YGigjZ on Make A Gif, Animated Gifs

italiaaaan

hellooo.  helt ok chill dag. imorse kom det 2 italienare och berättade nått på italienska som den andra sen översatte på engelska hahah, det var fan kul (y). 
nu sitter iaf jag och mamsen och beställer smink från kicks (y)

yeee

äääntligen! har gjort bort 3 skolarbeten idag, tränat på spanskan och tränat på en redovisning + städat mitt rum och nu håller jag på laga mat. effektivt sara. men det känns iaf jävligt skönt att få bort alla skolarbeten innan jag åker så jag inte har kvar massa på lovet när jag kommer hem :)
yee

nice

SÅ NICE å va ledig, hehe. har suttit och skrivit på historian ett tag nu DÖDA mig så jävla dryg skrivuppgift vi fått...
men ska ta å göra nån lunch nu, seeyah

ville bara säga det hihi

är ledig imorn wiihoooo! (y)
en till mycket vacker bild från idag. heheeeeeeee

håååltimme

sitter @skolan nu och har håltimme med juddan and friday. dom mvg:ar sig och skriver på historian medans jag..... chillar. hehe

CHILLER

VET  NI hur skönt det är när man kommer hem från skolan, slänger av sig alla kläder, tvättar bort allt smink, sätter upp håret i en tofs (fast man egentligen har lust att raka av det) och tar på sig mjukiskläder??????
Detta brukar iaf jag göra i princip varje skoldag när jag kommer hem, ni borde testa om ni ej har gjort det förut.

BLEK

Jag måste seriöst vara den blekaste människan på jorden typ. Varje gång jag ska köpa en foundation så måste jag alltid köpa den ljusaste (det har till och med hänt att den absolut ljusaste är för mörk för mig....). :(
GISSA vilken som är min??? Den andra är mammas så nu kan ni ju fatta hur white swede svensson jag är.
Tur SOM FAN för mig att jag ska åka till solen om ca 12 dagar.
Mitt mål:
(JUST KIDDING)

FIKA

Igår var jag i stan med älskling och fixade allt inför resan. Köpte bla solglajor, solskydd, duschgrejer osv. Det enda vi har kvar att fixa nu är att växla pengar :)
Sen tog vi ju självklart en fika (y)
Kom nyss hem från gymmet nu iaf, och sitter å käkar nudlar mmhh<3
Ska snart duscha sen far jag till Marcus på middag och sen blire prommis med liddemän ;)

Ful.

mark(c?)us största fiende om Tänk vad mycket 3 år kan göra:
jag tycker du va snyggast när du hade på dig mina pyjamasbyxor i kyrkan.

Kan ju inte annat än håll me....
Kanske man ska satsa på en modellkariär? :D

IRONI

Som ni kan se har jag bytt design (om ni inte kan se, tryck F5). Snodde den från nån sida, innan var det massa harry potter i headern (tyvärr liddemannen moahaha) men det snittsade jag till ganska snabbt :D Om ni vill kommentera trycker ni på hjärtat längst ner i högre hörnet. Tänkte ifall ni ville veta, för det är ju så jävla många som kommenterar den här bloggen......

Tänk vad mycket 3 år kan göra

Det här är Sara Karlsson, 15 år. En jävligt tjock tjej i sina sämsta år :D

Och detta är Sara Karlsson, snart 18 år, i sina bästa år :D

Slutsats: FYFAN VAD FUL JAG VAR. Det är seriöst pinsamt att ladda upp den översta bilden men vafan! jag bju

el bikiniiii

it´s hereeee! nu väntar den bara på sol och värme.

nooooo

Hade endast teckenspråk imorse eftersom mina andra 2 lektioner får man jobba hemma på. Gick och väntade typ hela morgonen på ett aviserings-sms från h&m eftersom jag beställt bikinin därffrån. Så tänkte då att om jag får det innan jag ska gå hem så går jag först till ica (y). Men fick det aldrig så näe, då går jag hem då. Just när jag kommer in genom dörren fick jag ett sms: "varor från h&m finns att hämta.." ...................................... -.-

Jag gör som liddemannen 2.0

Saker som är bra 1.0
1. att det är fredag imorn!!!!!!!!!!!
2. att mamma nyss kom hem från affären med mat
3. att hockeysäsongen snart är över (förlåt älskling!) men jag är liiiite, en aningens liiite less att sitta på en kall bänk i en kall ishall och frysa ihjäl i typ 3 timmar. på tal om det. varför fixar inte SNÅLVÄNNÄS en bättre ishall??? det kanske skulle vara roligare att kolla på hockey om man slapp frysa ihjäl!!!!
4. att det bara är 16 dagar kvar tills jag och marcus lämnar det vackra landet sverige
5. att ha roliga vänner. speciellt på gerts lektioner för om man inte har datorn/facebook uppe då han står och pratar i ca 1 timme och 20 min så är risken stor att man somnar. ett exempel på detta: (när vi liks ändå är inne på facebook-chatter):

  • ser ut å bli riktigt härligt. vad säg du, ska vi knäppa en norrlands guld i solen

     

Jag gör som liddemannen

Saker jag stör mig på 1.00000:
1. att liddemannen sällan (SÄLLAN) har roliga bilder i sin blogg
2. alla historiska kinesiska namn. hur fan uttalar man Liu Xiaobo, Zhao Ziyang och Wuerkaixi ????
3. att tiden går så jävla sakta, VILL ÅKA NU
4. att sabina alltid har match/träning när jag vill göra nå me na
5. sur-danny. varför bli sur för att man kom 2:a i FINALEN i mello? U MAD BRO
6. att jag just nu har lika tråkigt som en enhörning i djungeln
7. att jag slutat träna för jag pallar EJ
8. att liddemannen för det mesta skriver med caps look och en bokstav i taget i facebook-chatten. ETT BRA EXEMEL PÅ DETTA:

pancakes

men heeeeej. kom hem fööör.... typ 4 timmar sen hehe. Men har suttit och skrivit på historian :) Nu ska jag gå och göra mat, ska grädda pannkakor mmmh :)



tja liddemään

inte kul

GREAT fick migrän på lunchen :( Men som tur är så slutade jag då så åt bara lunch och gick sen hem där jag spenderade resten av eftermiddagen i soffan lidande av huvudvärk och sett på tv (bra kombination..). Nu är jag iaf helt "återställd" (y). Sitter och väntar på att min män ska komma hit snart. Får väl se vad kvällen bjuder på. Blir väl typ mys/tv/film/nånting-kväll :) (y).
japp såhär har jag känt mig idag.

@glasroom

sabina: fu<3

sitter in the glasroom nu och har engelska. faaaaaast, det är bara jag och Frida som sitter här och chillar lite. Är hungrig som fan så hoppas det är lunch snart...
i want food :((

vill ej bli sick

halloj igen. sitter nu finally i sängen. när jag kom hem från skolan däckade jag i soffan med en filt och somnade typ. vaknade vid middag och höll på frysa ihjäl. har iaf nyss duschat och ligger i sängen nu och väntar på att top model sverige ska börja. om jag blir sjuk så blir jag arg. :(
längtar tills detta är jag på stranden och INTE i sängen :( bild från tumblr

tisdag

Hejjjjj. Nu vare ju ett tag sen hörrni. Eller kanske inte. Har ba inga roliga bilder att visa er. Kan iaf säga att dagen har varit tråkig som vanligt, typ. Som vanliga tisdagar så lyssnar man på Gert på geografin, såg en spanskafilm, hade håltimme med Fridoooh. Fast det var inte i ordning men /care.
Den här bilden kan ni få på fridis. hårdrock

MAAAAAAAAAT

Har man levt på sallad och en hårdmacka hela dagen så är man jävligt hungrig när man kommer hem. Har just klämt min tredje macka, götttt.
Nu är det plugg som gäller. Ska läsa 70 sidor av en bok som jag inte fattar nånting av... (y) Kommer typ somna och läsa i sömnen (kan man göra det?).

STANDARD

Ligger som en död fisk i soffan och läste nån träningsblogg. Det är då mman börjar tänka på att man kanske själv ska börja träna....
"Kanske man ska gå ut på en promenad. Och sen gå till gymmet. Eller så springer jag på löpbandet på gymmet.... Nu jävlar kör vi beach 2012, fast den är ju närmare än vad jag tror. Har ju nu mindre än 3 veckor på mig att komma i bikiniform... Kanske man får sluta äta helt då... MEN VAFAN FUCK THIS NU SKA JAG ÄTA GODIS".

Slapparsöndag

Jaa då ligger man här igen, i Marcus säng medans han står i duschen. Samma gamla vanliga :) hahah skojaaaa
Igårkväll såg vi iaf på mello och Loreen vann wihoooo (y)
Efter älskling har duschat ska vi gå på ica och köpa godissss och sen typ se en film eller nått :) = slapparsöndag today.
 aja hane byeeee

Backen:)

Tjooo, sitter och äter lunch nu och snart ska jag och mamma fara till backen och åka lite :) Sen blire mellokväll med älskling:)
spöke

El bikini

Godmorgon guyys. Sitter i Marcus säng nu medans han duschar. Kom på att jag behöver ju kanske en bikini! Så beställde en nyss från H&M :)
Snart ska vi äta något sen ska jag hem ett tag och baka till mamma hehe. (y)


Leverans Art. nr. Beskrivning Storlek Färg Antal Pris
12-16/3 85-6895 Tietanga 38 N.vit 1 99:-
12-16/3 92-3992 Bygelbh 75C N.vit 1 149:-
Summa: 248:-
Frakt: 39:90
Postförskottsavgift: 50:-
Totalt att betala: 337:90

NICE

Yeeeeyyy efter typ 19394456 försöket funkade det äntligen att boka våran resa! Det blev Playa de Amadores på ett as nice hotell vid havet :D
Nu sitter vi och glor på big brother men ska nog snart gå och sova :) Tomorrow it´s fridayyyyyy (y)

TITTA

TORSDAG.

Fan vad lovet har gått snabbt... redan fredag imorn????
Kom iaf nyss hem från laggen, har käkat pizza med älskling. Ska till han ikväll igen efter hans träning och boka resan. Det fuckade ju upp sig igårkväll + att hotellet vi skulle boka finns typ inte nu längre??? Cp... Men vi har iaf hittt ett annat som ser helt ok ut :) TAGGAR IAF SATE NU :D
Men nu ska jag snart gå och duscha/intresseklubben antecknar.
Sabina på hockeyn i förrgårkväll. hihih

SPAIN HERE I COME

ÅKER TILL GRAN CANARIA MED MARCUS OM 3 VECKOR WIHOOOO!!! :D :D :D

coolingar i backen

Men guuu se fint väder de ha varit idag HEHE. Haft mysche trevligt i backen med Sabina, Sanna och Emma. Dock mindre trevligt att Emma typ blev sjuk :(
det här är vad liddemannen gör på jobbet.....facebookar (y)
Nu ska jag käka sen dra på hockey! (y)

Backen.

gooood morgon. sitter och äter frukost/lunch (brunch?) nu för om ca 1 timme ska jag åka till backen med sabinis, emmis och sabinas lillasyster:) (Y)
igår btw, då åt vi jättemycket kladdkaka och spelade "med andra ord". standard haha (y)

u mad bro

Helu. Har nyss käkat middag och nu sittet jag och väntar på att 3 flickor ska komma hit. Får se vad vi hittar på, blir säkert film. Och jag har bakat kladdkaka så skynda er hit nu :)
hahahaha en bild jag tog i fredags på sista lektionen på skolan. var så less på att vi fick världens drygaste skrivuppgift dagen innan lovet...

JeansPROBLEM

När man har hittat dom perfekta byxorna/jeansen - tror man. Nej för självklart finns det ju tydligen inga byxor som är perfekta. Förut trodde jag att mina jeansleggins jag köpte från rut mfl var perfekta - tills dom blev gråa efter typ 2 tvättar och gick sönder för minsta lilla. Köpte sedan ett par jeans på JC men dom är jättestora runt vaderna (fanns ingen mindre storlek på längden kvar). Har nu hittat ett par svarta jenasleggins, från only (?) tror jag. Dom är perfect match&fit för mig MEN jag kan fan inte gå på toa med dom hahah. Det är en dragkedja vid röven som man måste ha hjälp med att dra upp och det tar sin lilla tid att få upp den dessutom. Så därför kan jag bara gå på toa högst 1 gång om dagen om jag har någon som kan hjälpa mig dra upp dragkedjan........ hahahha seriöst hjälp mig gud att hitta ett par jeans som inte har några nackdelar....
Medans vi liks är inne på ämnet JEANS. Jag hatar btw jeans. Var inne på gina tricot i lördags och hittade typ världens snyggaste jeans. Tog den storlek jag brukar ha och skulle prova. TROR NI JAG FICK PÅ MIG DOM?? NEJ PRECIS. När man dessutom har provat 78 jeans innan det och inga passar så blir man kanske lite less.
Varför är alla jenas SPIKRAKA och gjorde för tjejer som inte vet vad mat och kurvor är??????? Ska man köpa dom jeansen som jag ville ha så måste man alltså ha en platt röv, inga höfter och världens smalaste lår.
/Bitchsara

H&M wanties

Pwalk

GODMORGON människor. Fan vad skönt det var å sova. Vaknade först kvart över sju, ARE YOU FUCKING KIDDING ME, men lyckades somna om och vaknade typ nyss (y) Eftersom jag har bestämt att jag ska börja träna igen så ska jag nu ut på en lång powerwalk. Hoppas jag inte halkar...

pensionär

våran filmkväll slutade med att marcus fick feber :( så gav han order att åka hem och sova, mycket! så istället sitter jag här nu och grinar. nä ja skoja men seriöst. ikväll tänker jag INTE gå och lägga mig före kl 11. hahah jävla pensionär-sara

Movienight

For som sagt till backen idag och åkte med älskling, hans mamma och min mami. Mycket trevligt:)(y)
Nu ska vi ha film och snacks kväll. 

backen today

hellluuu, kom nyss hem och ska käka nån lunch nu. sen ska jag och mami åka till backen :)

SVERJE

VEM FAN RÖSTAR PÅ TORSTEN ÄCKEL FLINK!!??? åååh blir så arg. sean banan var ju 10 ggr bättre haha. aja bara han inte vinner hela skiten för då flyttar jag fan härifrån, elr nått.... hehe
sitter hos älskling nu och snart ska vi se en film som går på tv11. får se om jag orkar hålla mig vaken, håller redan på somna typ nu. illa.

Cheescake<3

Har haft en jätte mysig shopping dag i stan med min pojkis. Fick med mig en ny väska och en blus hem :)
mmmhh
Nu ska jag strax åka till Marcus och se melodifestivalen och ha myskväll! :)
Ha en great lördag everyone

Stan

Tjaooo, sitter och äter billypizza nu men ska snart börja gå till bussen. Ska åka in till stan idag med Marcus och shoppaaaa:)))
DAGENS OUTFIT. skoja

SPORTLOOOOV

SPOOORTLOOOV wihooo (y)
Har nyss ätit god middag och nu sitter jag och Marcus och gör ingenting, haha. Men vi ska snart göra choklad fondue (fondy, fondu...? Ni fattar säkert).
hahahahha okej det var inte kul

Historia

Har historia nu men sitter i glasrummet med anni banani. Vi...chillar. Och har tråkigt. Tänker EJ jobba den sista halvtimmen innan lov.
Vi sover ist (y)

vad vi gör på lektionen

Friday wihooo

Good morning. Sitter och käkar frulle nu och försöker plugga lite teckenspråk (fan vad jag tjatar om det haha). Tror nog att det ska sitta ganska bra nu :D Och idag ska jag gå runt såhär :D:D:D hela dagen eftersom det är sista dagen innan sportlovet wiihooo.
Hahah wierdo

Brb

GÖTT ME MATN I MAGN. Skämta. Ska fara och handla med mamsen nu sen far jag till Marcus en stund. Har jag pluggat nå teckenspråk idag? NEJ. Eller jo, typ 10 min. Men asså seriöst jag blir störd på läraren, jag har redan visat att jag kan berätta om min familj VAFAN SKA JAG GÖRA DET IGEN FÖR??? /bitchsara

VILL UTOMLANDS

HUR SUGEN????
2exterior_large
Tumblr_lz94d9ng7r1r5efjbo1_500_large
Marcus vad säger du? :D

Tspråk

Chill med 2 lektioner idag. Höll seriöst på somna på geografin, kollade på nån film om äckliga fiskar typ, haha.
Nu ska jag plugga teckenspråk eftersom jag har redovisning imorn...samma redovisning som förra terminen??? Aja vi hööööörs peeps. Piz
tja fridis

Sara

Fin blogg osv.

RSS 2.0