Farfar.

Inatt drömde jag så konstigt och hemsk, döden och begravningar å massa. Fick typ panik när jag vaknade. Så när jag liks inte hade nått att göra idag så for jag till farfar en stund. det var åratal sedan jag beökte honom, så jag tänkte att det vars dags nu!:)
 
Oskar Karlsson är min gammelfarfar, under står farfar Ove :) ♥
Farmor ligger begravd i Vindeln med hennes föräldrar. Men henne hann jag aldrig träffa, hon dog i cancer 1991 :(
 
Vila i frid!♥

Torsdag

Tro det eller ej men tiden har gått ganska snabbt på jobbet idag. Kan vara för att det var rätt bra pass på radion idag, speciellt när dom disskuterade Rihanna och hennes kärleksaffärer i typ 1 timme haha. Kom iaf nyss hem från 3 kronor där jag har tjockat pizza med bror. Snart kommer älskling och gör mig sällskap ikväll och inatt!:D Imorn jobbar jag bara halva dagen, efter lunch dvs eftersom jag och älskling måste åka in till stan på ett litet men viktigt ärende :)
 
BTW NI HAR EJ sett mina naglar ;)
 
 
Hahah så ful. Har målat ditt rött nagellack men orkade inte pilla dit det på nagarna med pärlor haha. så därför är dom omålade. 
Gjorde dom hos Amanda Jonsson Junevall och vart supernöjd, tack!:)))))

bajs

Asså nu är jag jävligt less på mitt fucking jobb. Orkar inte mer. :(  Nä men nu måste jag fara igen då. börjar om 20 min. ha en bra dag alla lediga jävlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stressigt

VARFÖR STTER JAG HÄR?? har ej tid med det!! nu måste jag springa in i duschen och snabba mig. ska ha duschat, sminkat mig och valt kläder OCH ätit middag på 1 timme. kan inte snigla på här inte, nä, hejdå. 

babbeltrabbelsnabbelnabbelkabbel

JOBBIGT att gå till jobbet imorse blablabla, ni vet den där storyn redan. Men nu äre bara så att jag har 2 veckor kvar sedan får jag ledigt och dessutom, vad skulle jag annars gjort på dagarna om jag inte hade vattnat gravar???
Nä nu ska vi inte vara negativa här. Tur man har P3 i hörlurarna så man överlever arbetslivet. 
Min bruuur fyller iaf år idag så hade lite besök på middag och tårta. Av mig fick han en duschkräm. Minns när han typ fyllde 7 och man köpte lego och bilar åt honom, int fan vare så enkelt nu när han fyller 14. maddafucker. sluta väx upp. nä skoja. 
nu ska jag snart hoppa i säng. imorgon väntar jobb igen och sen ska jag och sabina fara och göra naglar hos amanda. kommer bli nice. hoppas bara hon inte får en chock när hon ser mina white trash manikyr naglar. så jävla, snygga svimmar typ. där var jag ironisk. ha-ha.
fan vad jag babblar. pris till den som orkar läsa detta. 
godnatt peeps.
 
detta är mitt mål - få spagettinaglar som en maddafukker. skoja. 

Midsommardagen

Lite bilder från igår.
 
 
 
 
 
 
 
Snart ska jag och älskling cykla iväg till gymmet. Måste göra mig av med lite mat från igår hehe. Och nu skiter jag fan i om jag fortfarande är förkyld!!!!!!! Springa ska jag åxå göra. Ok hejdå:)

1 år och midsommarafton

Glad midsommarafton på er alla! Dagen till äre firar även jag och älskling 1 år tillsammans. Älskar dig Marcus! <3
Än så länge så har vi ätit sill-lunch (förutom jag då som fick kyckling istället hehe), spelat kubb och ätit tårta. Nu håller mamma och mormor på med middagen som består av grillat. YUMMI:) Mer bilder kommer ikväll eller imorgon, ok hejdå!
 

stockholmisch

Igårkväll kom ma man hit och vi myste framför tv:n bara och åt chirre ;)§ Tänkte även boka våra flygbiljetter till Stockholm (!) men det fuckade upp sig så får göra det imorn eller nått. Så ja vi åker till Stockholm den 7:e blir det nog (SORRY FELICIA men jag hinner ju hänga med dig på fredagkväll på v-dagarna iaf! :D) och kommer vara där i ca 8 dagar:) niiiiiiiiiiiice. 
 
 
Sist jag var i estockholmo med el classo. förra året. 

maddafukkers

Känslan som uppstår när familjen dissar och man får äta middag själv.
 
 
vilka assholes... nu måste jag ju koka nudlar till mig själv :(

OMG

Såg just trailern för breaking dawn part 2 och det är fucking  5 MÅNADET KVAR! :(:(:(
aja. har inte gjort ett skit i dag. vaknade vid halv 11 och gjorde brunsh, våfflor, till me and ma bro. sen stack han ut och nu sitter jag här ensam i regnet. men ska strax gå och duscha. ikväll blir det mys med ma man:)
 
<3

KÖÖÖÖÖÖÖÖÖP

tJa mAddafuckers. skoja. nämen just nu håller jag på lägga in lite kläder på köp & sälj gruppen på facebook i Umeå. Så om ni är interested då säljer jag kläder från 30-100 kr om ni vill ha. 
bland annat:
 
 
och 
 
 
http://www.facebook.com/groups/397563770294329/

Vafan äre här???

Nya blogg.se??? men FAN vad jobbigt ge tillbaka det gamla! ÅÅÅHH
AJA. igårkväll blev jag iaf bjuden på bio av min sötnos. vi såg snowithe (stavning?) och den var aaaaaaaaasbra, se den!:D
och idag var jag i stan med mami och fixade födelsedagspresenter till min bror som fyller år på måndag. köpte även lite smink. ok nu ska jag spela sims elr nått, HEHE

Hest

Igårkväll hängde jag med Sabinis. Vi köpte glass och sedan for vi till hennes kompis häst för Sabina skulle ta hand om henne lite :) Och jag som är supermega allergisk mot hästar kände knappt nånting, måste vara för att jag inte känner någon lukt alls pga min förkylning, hahaha :))
Här kommer lite pictures iaf.
-
-
OK that´s all. Nu ska jag njuta av min ledighet (= ligga på soffan och snora och glo på tv för att man ej har något bättre för sig, som tex att jobba)

Förkyld :(

YO. Igårkväll gjorde jag inte så mycket. Var iaf the grill-master här hemma med mami och bror :) Sen for jag till älskling och där spelade vi lite kubb med Engla och Nils. Sen såg vi en jätte sorglig film, tror aldrig jag har grinat sådär myket av en fucking film... :(
Här kommer några pictures:
image description
BTW jag har blivit dyngförkyld helt plötsligt. kan typ inte andas normalt :( och just på min lediga vecka dessutom :(:(:(:(

Badet

GODMORGON. Så jävla skönt å få sova ut istället för att kliva upp kl 6. :))) Idag (eller rättare sagt nu) ska jag fara till badet med Felicia och solaaaaa och simma :) SÅÅÅ vi ses senare, bye
DÄR vill jag vara nu.

Sista dagen on the jobb this week

Menade såklart bara 1 år kvar Frida!!!!!!!!!!!! haha



Idag har det varit en tråkig men framför allt sorgsen dag på jobbet med hela 3 begravningar :(:(:(((
Men nu har jag iaf slutat och har ledigt i en vecka innan jag börjar igen. Så det ska firas lite med en myskväll med min älskling :)
ok ha en trevligt fredagkväll allihopen!

NYTTIG

JAG HAR KLARAT MIN FÖRSTA NYTTIGA DAG. Hårdmackor till frulle, broccoli-sallad till lunch och pasta med skinksås till middag. Jag har till och med ätit ett äpple på 9-rasten. OCH vid 7 ska jag och liddemannen fara och simma på badet. Har inte ens rört en godisbit idag :DDDDDDDDDDDD
haha ok /care. Har varit en rätt chill men dryg dag på jobbet. Men man ska inte klaga, får ju betalt för att sola samtidigt ;)

Studenten 2012

FYFAN vilken jobbdag. Men nu är alla plantor klara (rekord i år?).
Igår så firade vi att Marcus och hans syrra tagit studenten med god mat och efterrätt osv:)
Här kommer några pictures från gårdagen:
-
Min lilla outfit.

Min fina student, grattis igen!<3
2 ÅR KVAAAAAR!!!!!!!!!
-
senare skulle han på ferre och studentskivan på 5ive så vad gjorde jag då??????
åkte till den här bästa bruden :)
-
Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av all jord...

Resultatet:

ÄNNU LJUSARE. och jag failade. skrek typ när jag tog bort plastpåsen och sprang till duschen för att skölja ur allt. men det visade sig inte vara så hemskt som jag trodde men det ser ändå förjävligt ut. så ni vet.

ma hairrr

VAD HÄNDER HÄR??? ;) :O:O:O

work

JAMEN DÅ KÖR VI IGEN DÅ. nice väder studenterna verkar få Hahahahahahhahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAHAHAH!!!! HA-HA!!!!!!!!!!!!! nä ja kidda ba förlåt, lider med er, hoppas det ej börjar regna. men nu ska jag snart börja bege mig mot da job. jobbar till 10 idag sen far jag till marcus och firar studenten all day and all night, typ. (y)
ok herrå

MYGGBETT

Då var första jobbdagen avklarad. Var nådigt less på slutet av dagen. Det är fan inte chill att sitta och plantera i gravar i 8 timmar, så nu har jag ont i både ryggen och knäna och har typ 23874673 myggbett. Men imorgon jobbar jag bara 7-10 eftersom Marcus tar studenten :)
Nu ska jag käka middag och sen fara ut med Elin.
herrå
en bild från i lördags. vackert..;p

bajs

SATFLÄSK så drygt att kliva upp kl 6. Jag ska jobba 8 timmar idag, det är alltså längre än vad jag har sovit inatt...
Käkar frulle nu iaf och sen ska jag börja bege mig mot jobbet. döda mig någon. hatar mitt jobb.

hahahahahahaha

helgen

Igår kom min kära mormor och morfar på middag. vi grillade och satt ute on the inglasning, myyys. sen kom älskling och vi tog en liten prommis nere vid älven:)
moffis
mormors masterpiece
okej skulle ladda upp 2 bilder till som jag skickade från mobilen men dom kommer fan aldrig. så det här får duga. ok. 
idag ska jag chilla som fan. har ångest över morgondagen då jag måste kliva upp 06.00 för att börja  jobba 07.00 till 16. FYFA-AN jag hatar mitt jobb. men vad gör man inte för pengar...

brännbollsturnering

FETT NICE DAG ändå. förutom att vårat lag bara kom till kvartsfinal och där förlorade vi med 2 poäng.... :(
här kommer lite bilder iaf:
så fagra, får nästan tårar
våran lilla skolavslutning. SOMMARLOOOOOOOOOOOOOV! :D
glada girls
avslutar det här inlägget med en bild på vad jag gjorde nyss. det är fan jobbigt att cutta gräsmattan, speciellt efter att man har sprungit som en idiot på typ 4 brännsbollsmatcher.
nu ska jag duscha!

Springelispring

For ut och sprang med Felicia och vi sprang 2 varv runt elljusspåret! (Y) = mycket nöjd.
Såååå ni ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. good night
fina hahahehehohohihihaha

iphoneeeeeeeeeeee

FINALLY. den kom med posten idag så har suttit och ficklat/lekt med den nu (y).
snart ska jag fara till min älskade morfar och få plättar till middag :D
btw vi (=samhällarna) bakade 4 tårtaor idag till ma classmates och dom blev väldigt finito. har tyvärr ingen bild eftersom jag vid den tidpunkten levde med min gamla mobil från planeten mars.
YAY

Bakat lite

Vart så jävla sötsugen så var tvungen å baka chokladbollar, heheehee.....
Annars så njuter jag av min freedom och chillar lite ikväll framför tv:n :) (y)

FREEDOM

Har äntligen skrivit klar och skickat in det sista skolarbetet för den här terminen!!!!!!!!!!!! FREEDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tänkte ba ifall ni ville veta

6 juni

haha gillar mina utbrott-inlägg.
idag är det ju SVERIGE NATIONALDAG och i don´t give a fuck. jag ska ist skriva på geografin, träna och städa mitt rum (y)

FUCKING INLÄGG

FUCKING JÄVLA NATIONALDAG IMORN VEM BRYR SIG???????????? NI SKA JOBBA. IAF POSTEN. BLIR SÅ FUCKING IRRITERAD.
OCH VAD SKA JAG GÖRA IKVÄLL? JAG SKA KASTA MIN CP MOBIL JÄVEL I VÄGGEN SÅ DEN GÅR SÖNDER OCH SEN SKA JAG VARA UTAN MOBIL I RESTEN AV MITT FUCKING VÄRDELÖSA LIV.
DEN SOM BRYR SIG KAN JU HÖRA AV SIG TILL MIG INNAN JAG KASTAR SKITHÖGEN I VÄGGEN.
HEJDÅ FUCKING ASSHOLES

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH

ÖHFEWUFHÖWEUFHEU½!!!!!!!!½½%%%"jwQOIHEDUEWÖOEIHFWEOIHF

BTW

NU kan man smsa/ringa mig för jag har fått mitt nya simkort nu! så ni vet
ok herrå

Piñata

Värd dag.. Hade bara en svenska redovisning imorse, sen har jag haft hål i 4 timmar och avslutade med spanska där vi skulle slå sönder våran piñata. Hahah jag skulle börja och jag lyckades fan inte få sönder den hahahah
Nu ska jag fortsätta skriva på geografin så den blir klar nån gång. Det är det enda skolarbetet jag har kvar innan jag kan ta sommarlov :D
Fast sådär fin var ju inte våran.....................

LAT

Har inte gjort ett skit idag och nu sitter jag med huvudvärk och funderar på att gå ut på en liiiiiten promenad.Jag är bara så JÄVLA lat. Orkar ingenting längre... och jag som ska börja jobba kl 7.00 nästa måndag...

ring/smsa inte mig

Måste göra ett uttalande. Jag är HELT utan mobil nu och fram till en ovetande framtid. Förhoppningsvis gäller det bara 2-3 dagar.
Orsak: har fixat ett nytt simkort (micro-simkort) till iphonen så dom (dom=media markt) har stängt av mitt nuvarande gamla simkort. Så det enda min mobil är användbar till nu är att kolla på klockan... Så vill ni mig nånting får ni skriva på fejjan/kommentera här/komma hem till mig ;)

Måndag

I´M UP. Börjar om ca 40 min så ska snart ta och cykla iväg. Har brännboll på idrotten och tydligen så äre nån uttagning till brännbollsturneringen på fredag (kommer förmodligen ej platsa i nördlaget).
MEEEEN det är ju sol idag gu se trevligt. nä fan det här inlägget sög, skrev det bara för att jag har tråkigt

yäääääy

Kan stolt säga att jag är en ny iphone 4s-ägare! = vann auktionen (y) :D nu väntar jag bara på att den ska landa i min postlåda, vilket förmodligen kommer ta några dagar. men förhoppningsvis har jag den i min hand innan nästa helg :)

bevakning

Sitter just nu hemma hos älskling och har nyss ätit middag och tårta :) nu sitter jag och bevakar min budgivning på tradera! jag ska fan ha den där iphone:en (iphonen? iphons? iphone:n?). jag leder fortfarande men det är nån jävle som försöker lista ut mitt maxbud... det är 50 minuter kvar :D
här kan ni få en bild från marcus dator som han har tagit, haha :)

iphone 4s

Good morning. Fint väder idag också ser jag.. (Y)
Håller på att kolla på iphones och har just budat på en helt ny iphone 4s på tradera. Jag kan seriöst inte leva med min gamm telefon längre... Så hoppas jag vinner den :D Budtiden går ut om 8 timmar.

In ma bäd

jag måste säga en rolig sak. jag får sällan (sällan = aldrig) kommentarer på denna """"""fina"""""" blogg. så när det väl är NÅGON som kommenterar så vet jag alltid vem det är ÄVEN fast HON inte skriver sitt namn utan använder andra alias. felicia du är min trogna bloggläsare!
ligger (ok sitter då) i sängen och chilledillar lite, lyssnar på musik och hänger på fejjan. (y) med andra ord så väntar jag ut min trötthet så att jag kan sova lite senare. ok godnatt.

Bakar kladdkaka

Och nu ska vi äta den (y)

REGN...

ÅH jävla väder. Blir typ på dåligt humör när det är sånt här väder hela tiden.. Har iaf hunnit med ett styrketräningspass idag och nu sitter jag bara och kollar bloggar medans jag EGENTLIGEN borde plugga och städa mitt rum. (och med städa mitt rum menar jag plocka undan lite kläder så man kommer fram..)

SKRRRRIVERRR

Jag är hemma just nu och workar på min geografirapport om Australia. Den måste vara klar nästa vecka så måste jobba hårt nu. Sen ska jag äta med mami och brur och sen fara till älskling :)

Sara

Fin blogg osv.

RSS 2.0